Α.Σ. Ερυθρών : Φέρνει την ευφυή γεωργία στους αγρότες των Ερυθρών με την εφαρμογή gaiasense 1

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΕΡΥΘΡΩΝ ΚΑΙ  ΤΗΝ NEUROPUBLIC

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερυθρών, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του και στα πλαίσια της προσαρμογής στις επιταγές της ΝΕΑΣ ΚΑΠ , φέρνει την ευφυή γεωργία στο κινητό τηλέφωνο του κάθε αγρότη.

Μέσα από τη συνεργασία του με τη NEUROPUBLIC, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερυθρών διαθέτει την εφαρμογή gaiasense1 για έξυπνα κινητά τηλέφωνα με σκοπό να βοηθήσει τους αγρότες που είναι μέλη του να ωφεληθούν από την ευφυή γεωργία με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Με την εγγραφή τους στο gaiasense1, οι αγρότες -μέλη του Α.Σ. Ερυθρών αποκτούν πρόσβαση στις δυνατότητες και τα οφέλη του καινοτόμου συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense της NEUROPUBLIC απλά και οικονομικά.

Με το gaiasense1 οι αγρότες έχουν αξιόπιστη πρόγνωση καιρού και λαμβάνουν προειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και τον κίνδυνο προσβολής της καλλιέργειάς τους από εχθρούς ή ασθένειες, στο κάθε χωράφι τους ξεχωριστά. Έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που τους βοηθούν να ποτίζουν και να ψεκάζουν πιο σωστά και βλέπουν πώς αναπτύσσεται η καλλιέργειά τους από όπου κι αν βρίσκονται, μειώνοντας το κόστος παραγωγής και αυξάνοντας την ποιότητα και την κερδοφορία τους.

Η εφαρμογή βασίζεται στη δοκιμασμένη τεχνολογική και επιστημονική υποδομή του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense της NEUROPUBLIC, που εμπιστεύεται ήδη μεγάλος αριθμός αγροτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μία σημαντική εφαρμογή για τους αγρότες των Ερυθρών αποτελεί το ψηφιακό ημερολόγιο εργασιών του gaiasense 1.

Το gaiasense1 και η εφαρμογή gaiasense mobile app σου δίνουν τη δυνατότητα να κρατάς ένα ψηφιακό ημερολόγιο εργασιών, σε πραγματικό χρόνο, για όλες τις δουλειές που κάνεις στο χωράφι. Άρδευση, φυτοπροστασία, λίπανση, συγκομιδή, καλλιεργητικές φροντίδες και διαχείριση εδάφους, όλα καταχωρούνται με τρόπο εύχρηστο και απλό στο κινητό, μέσα από την εφαρμογή.

Έτσι, έχεις στη διάθεσή σου άμεσα, ανά πάσα στιγμή, συγκεντρωμένες τις καλλιεργητικές εργασίες σε κάθε αγροτεμάχιο, ενώ, την ίδια στιγμή, μπορείς να ανατρέχεις στο ιστορικό των εργασιών σου, χωρίς κόπο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την εφαρμογή gaiasense1 από το προσωπικό του Α.Σ. Ερυθρών και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους εύκολα και γρήγορα.

Ανακάλυψε τι σου προσφέρει το ημερολόγιο εργασιών του gaiasense1

Τώρα, μπορείς:

  • Να κρατάς ψηφιακό ημερολόγιο, σε πραγματικό χρόνο, για όλες σου τις εργασίες στο χωράφι: άρδευση, φυτοπροστασία, λίπανση, συγκομιδή, καλλιεργητικές φροντίδες και διαχείριση εδάφους
  • Nα έχεις άμεσα, ανά πάσα στιγμή, συγκεντρωμένες όλες τις καλλιεργητικές εργασίες, σε κάθε αγροτεμάχιό σου
  • Να ανατρέξεις στο ιστορικό των εργασιών σου, χωρίς κόπο

 

Τι κερδίζεις:

  • Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το ημερολόγιο και το ιστορικό σου από την εφαρμογή
  • Έχεις ολοκληρωμένη, άμεση και έγκυρη εικόνα για το χωράφι και την καλλιέργειά σου, με αποτέλεσμα να παίρνεις πιο σωστές αποφάσεις
  • «Πρασινίζεις» την παραγωγή σου και συμβαδίζεις με τις επιταγές της νέας ΚΑΠ
 Οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την εφαρμογή gaiasense1 από το προσωπικό του Α.Σ. Ερυθρών και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους εύκολα και γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών του Συνεταιρισμού μας:

22630 62208

22630 62209