Α.Σ. Ερυθρών : Εκδήλωση ενδιαφέροντος απόκτησης ψηφιακού ημερολογίου αγροτικών εργασιών.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερυθρών καλεί τα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την προμήθεια ψηφιακού ημερολογίου αγροτικών εργασιών.

Το gaiasense1 και η εφαρμογή gaiasense mobile app δίνουν τη δυνατότητα στους αγρότες να κρατούν ένα ψηφιακό ημερολόγιο εργασιών, σε πραγματικό χρόνο, για όλες τις δουλειές που κάνουν στο χωράφι. Άρδευση, φυτοπροστασία, λίπανση, συγκομιδή, καλλιεργητικές φροντίδες και διαχείριση εδάφους, όλα καταχωρούνται με τρόπο εύχρηστο και απλό στο κινητό, μέσα από την εφαρμογή.

Έτσι, έχουν στη διάθεσή τους άμεσα, ανά πάσα στιγμή, συγκεντρωμένες τις καλλιεργητικές εργασίες σε κάθε αγροτεμάχιο, ενώ, την ίδια στιγμή, μπορούν να ανατρέχουν στο ιστορικό των εργασιών τους, χωρίς κόπο.

Τι κερδίζουν:

  • Είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το ημερολόγιο και το ιστορικό τους από την εφαρμογή
  • Έχουν ολοκληρωμένη, άμεση και έγκυρη εικόνα για το χωράφι και την καλλιέργειά τους, με αποτέλεσμα να παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις
  • «Πρασινίζουν» την παραγωγή τους και συμβαδίζουν με τις επιταγές της νέας ΚΑΠ
 Οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την εφαρμογή gaiasense1 από το προσωπικό του Α.Σ. Ερυθρών και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους εύκολα και γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την προμήθεια της συγκεκριμένης εφαρμογής, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών του Συνεταιρισμού μας:

22630 62209