Α.Σ. Ερυθρών : Συνάντηση με ηγεσία του ΕΛΓΑ.

Σοβαρά θέματα που αφορούν τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών τέθηκαν στη συνάντηση των εκπροσώπων του Συνεταιρισμού με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Λυκουρέντζο και τον Γενικό Διευθυντή κο Μπόλο. Φλέγοντα ζητήματα, όπως ο περονόσπορος στα αμπέλια των Ερυθρών και λοιπές αποζημιώσεις, απασχόλησαν τον διάλογο.

Στην ηγεσία του ΕΛΓΑ μεταφέρθηκε η πλήρης εικόνα των ζημιών που έχει προκαλέσει η επέλαση του μύκητα και η απόγνωση των αμπελοκαλλιεργητών εξαιτίας της απώλειας εισοδήματος που προκαλεσε η  καταστροφή της παραγωγής. Επίσης, τονίστηκε το πρόβλημα με την όψιμη σπορά του βαμβακιού εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά την περίοδο της σποράς με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προσδοκόμενη παραγωγή. Από την μεριά του ΕΛΓΑ για άλλη μια φορά αποδείχθηκε τον ενδιαφέρον του οργανισμού για τα προβλήματα των μελών του Συνεταιρισμού και δόθηκε η διαβεβαίωση πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για άμβλυνση των προβλημάτων με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Νιώθουμε την υποχρέωση για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Λυκουρέντζο και τον Γενικό διευθυντή κο Μπόλο που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών να λυθούν τα προβλήματα των μελών του με τον προσφορότερο τρόπο.